Tuesday, January 19, 2010

Mandi buih

Ni la kerjanya kalau dia mandi sorang2. Wajib. Kalau tak ditengok memang parak sabun mandinya. Satu push untuk sabun ke badan, 2 push untuk dibuat belon2. Faham?
Kadang kalau aku nak buat kerja rumah aku biarkan je dia main sabun sampai dia puas hati, janji dia tak kacau adiknya dan aku boleh siapkan kerja rumah dengan cepat. Selalunya weekend la dia ada peluang macam tu. Bila dia dah puashati dapat main belon, barulah senang nak suruh dia keluar bilik air.

Nasib ko kecik lagi kimi, takde la gambar ni nampak sensored sangat.

2 comments:

Miss Q said...

hoeshh.. pandai nih buat buih besor2! yang adiknya x sibuk nak mandi sekali pulak??

LINA said...

adiknya kalau dibiarkan memang akan join sekali, kena guard jugak